Методичні вказівки до лабораторного заняття "Правила подавання супів в закладах ресторанного господарства готельних, курортних і туристських комплексів" з дисципліни "Технологія ресторанних послуг" (№725)
Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методичні вказівки до лабораторного заняття "Правила подавання супів в закладах ресторанного господарства готельних, курортних і туристських комплексів" з дисципліни "Технологія ресторанних послуг" (№725)
|
|
Creator |
Усіна, А.І.
Сегеда, І.В. |
|
Subject |
Технология ресторанных услуг
|
|
Description |
для студ. 3 курсу денної форми навчання
|
|
Date |
2007
|
|
Type |
Учебный материал
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
|
|
Identifier |
http://eprints.kname.edu.ua/4433/1/%D1%81%D1%83%D0%BF%D0%B8.doc_%D0%BF%D0%B5%D1%87.%D0%B2%D0%B0%D1%80.19%2C06.doc
Усіна, А.І. и Сегеда, І.В. (2007) Методичні вказівки до лабораторного заняття "Правила подавання супів в закладах ресторанного господарства готельних, курортних і туристських комплексів" з дисципліни "Технологія ресторанних послуг" (№725). [Учебный материал] |
|
Relation |
http://eprints.kname.edu.ua/4433/
|
|