Запис Детальніше

Методичні вказівки до лабораторного заняття "Правила подавання супів в закладах ресторанного господарства готельних, курортних і туристських комплексів" з дисципліни "Технологія ресторанних послуг" (№725)

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до лабораторного заняття "Правила подавання супів в закладах ресторанного господарства готельних, курортних і туристських комплексів" з дисципліни "Технологія ресторанних послуг" (№725)
 
Creator Усіна, А.І.
Сегеда, І.В.
 
Subject Технология ресторанных услуг
 
Description для студ. 3 курсу денної форми навчання
 
Date 2007
 
Type Учебный материал
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/4433/1/%D1%81%D1%83%D0%BF%D0%B8.doc_%D0%BF%D0%B5%D1%87.%D0%B2%D0%B0%D1%80.19%2C06.doc
Усіна, А.І. и Сегеда, І.В. (2007) Методичні вказівки до лабораторного заняття "Правила подавання супів в закладах ресторанного господарства готельних, курортних і туристських комплексів" з дисципліни "Технологія ресторанних послуг" (№725). [Учебный материал]
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/4433/