Методичні вказівки з організації державних екзаменів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» на здобуття кваліфікації «бакалавр з готельно-ресторанної справи»
Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методичні вказівки з організації державних екзаменів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» на здобуття кваліфікації «бакалавр з готельно-ресторанної справи»
|
|
Creator |
Писаревський, І.М.
Александрова, С.А. |
|
Subject |
6.050400 - Туризм
6.140101 - Гостинично-ресторанное дело |
|
Date |
2007
|
|
Type |
Учебный материал
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
|
|
Identifier |
http://eprints.kname.edu.ua/4508/1/%D0%94%D0%B5%D1%80%D0%B6._%D0%B5%D0%BA%D0%B7%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D0%BD_%D0%B1%D0%B0%D0%BA_%D0%B3%D0%BE%D1%82_%21.doc
Писаревський, І.М. и Александрова, С.А. (2007) Методичні вказівки з організації державних екзаменів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» на здобуття кваліфікації «бакалавр з готельно-ресторанної справи». [Учебный материал] (В процессе публикации) |
|
Relation |
http://eprints.kname.edu.ua/4508/
|
|