Запис Детальніше

Програма і робоча програма навчальної дисципліни «1С-Бухгалтерія» на 2007/8 навчальний рік

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Програма і робоча програма навчальної дисципліни «1С-Бухгалтерія» на 2007/8 навчальний рік
 
Creator Карпенко, М.Ю.
 
Subject План 2009
 
Description Мета вивчення дисципліни "1С-Бухгалтерія" — сформувати необхідні теоретичні знання та практичні навички для: ефективного використання автоматизованих систем обліку та обробки економічної інформації, впровадження комплексного підходу до оптимальної організації обліку, оволодіння новими програмними засобами, зокрема — програмою «1С-Бухгалтерия», формування у майбутніх фахівців сучасного рівня інформаційної та комп’ютерної культури.

Дисципліна «1С-Бухгалтерія» розрахована на студентів, які засвоїли курси "Основи інформатики та обчислювальної техніки", "Основи бухгалтерського обліку", вміють працювати на персональному комп'ютері в середовищі Windows, використовувати табличний процесор Excel.

Основну увагу покладено на отримання практичних навичок роботи з програмою «1С-Бухгалтерія», вирішення проблем її інтеграції MS Office. Впродовж лабораторних робіт також розглядаються питання щодо використання альтернативних програмних засобів ведення бухгалтерського обліку на ПК (зокрема, система «Акцент»).

Суттєва увага приділяється самостійному опануванню студентами програмних пакетів. Лабораторні завдання складено індивідуально для кожного студента.
 
Publisher Карпенко Микола Юрійович
 
Date 2008-12-10
 
Type Учебный материал
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/6473/3/1C.doc
Карпенко, М.Ю. (2008) Програма і робоча програма навчальної дисципліни «1С-Бухгалтерія» на 2007/8 навчальний рік. [Учебный материал] (Неопубликован)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/6473/