Запис Детальніше

Програма і робоча програма навчальної дисципліни «АРМ менеджера» спеціалізації МОМС, МОБ, МГКТС, ММТ, МОМГ )

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Програма і робоча програма навчальної дисципліни «АРМ менеджера» спеціалізації МОМС, МОБ, МГКТС, ММТ, МОМГ )
 
Creator Карпенко, Микола Юрійович
Уфимцева , Вікторія Борисівна
 
Subject План 2009
 
Description Мета вивчення дисципліни «АРМ менеджера» – формування знань і навичок використання АРМ у системі управління підприємством, оцінки їх ефективності функціонування, вивчення теоретичних засад організації АРМ менеджера, вимог до складу функціональних задач та їх специфіки, критеріїв оцінювання якості програмного забезпечення АРМ менеджера, надбання навичок та досвіду практичної роботи з пакетами програм, що використовуються при організації АРМ менеджера. Формування у майбутніх фахівців сучасного рівня інформаційної та комп’ютерної культури.
Згідно з ОПП ГСВО МОНУ, передують вивченню даної дисципліни «Інформатика » «Комп’ютерні мережі та телекомунікації», «Навчальна практика на ЕОМ», «Інформаційні системи в менеджменті». «АРМ менеджера» спирається на вивчення таких дисциплін: Менеджмент, Організація праці менеджера.
 
Date 2008
 
Type Учебный материал
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/6701/1/%D0%90%D0%A0%D0%9C_.doc
Карпенко, Микола Юрійович и Уфимцева , Вікторія Борисівна (2008) Програма і робоча програма навчальної дисципліни «АРМ менеджера» спеціалізації МОМС, МОБ, МГКТС, ММТ, МОМГ ). [Учебный материал] (В процессе публикации)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/6701/