Запис Детальніше

Програма і робоча програма навчальної дисципліни «Комп’ютерні мережі та телекомунікації» (для студентів 2 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр, напряму підготовки 030601 «Менеджмент»)

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Програма і робоча програма навчальної дисципліни «Комп’ютерні мережі та телекомунікації»
(для студентів 2 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр, напряму підготовки 030601 «Менеджмент»)
 
Creator Карпенко , М.Ю.
Уфимцева, В.Б.
 
Subject План 2009
 
Description Мета вивчення дисципліни: формування у студентів знань про сучасні засоби електронних комунікацій, оволодіння необхідними для практичної роботи за фахом базовими знаннями в галузі комп'ютерних мереж і телекомунікацій. Теми 1-8 містять основний лек-ційний матеріал, теми 9-16 стосуються прикладних аспектів роботи в мережах і їх доцільно розглядати на практичних заняттях і під час лабораторного практикуму. Під час вивчення курсу передбачається систематична практична робота студентів за комп'ютерами під керівництвом викладача. Формування у майбутніх фахівців сучасного рівня інформаційної та комп’ютерної культури.
Предмет вивчення у дисципліні: (згідно з ОПП ГСВО МОНУ) методи організації комп’ютерних мереж, програмних засобів роботи в комп’ютерних мережах, методики використання мережевих технологій у практичній роботі менеджера при вирішення управ-лінських задач.
Місце дисципліни в структурно-логічній схемі підготовки фахівця: згідно з ОПП ГСВО МОНУ (після вивчення [ПЗ7.1; передує ПП 10.4]).
 
Publisher Карпенко М.Ю.
 
Date 2008-12-07
 
Type Учебный материал
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/6917/1/%D0%9A%D0%9C%D1%82%D0%A2.doc
Карпенко , М.Ю. и Уфимцева, В.Б. (2008) Програма і робоча програма навчальної дисципліни «Комп’ютерні мережі та телекомунікації» (для студентів 2 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр, напряму підготовки 030601 «Менеджмент»). [Учебный материал] (В процессе публикации)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/6917/