Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві. Навчальний посібник.
Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві. Навчальний посібник.
|
|
Creator |
Ладиженська, Р.С.
Давидова, О.Ю. |
|
Subject |
План 2012
|
|
Date |
2008
|
|
Type |
Учебный материал
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
|
|
Identifier |
http://eprints.kname.edu.ua/8807/1/%D0%9F%D0%BE%D0%B7.%E2%84%9615.doc
Ладиженська, Р.С. и Давидова, О.Ю. (2008) Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві. Навчальний посібник. [Учебный материал] (Неопубликован) |
|
Relation |
http://eprints.kname.edu.ua/8807/
|
|