Запис Детальніше

Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві. Навчальний посібник.

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві. Навчальний посібник.
 
Creator Ладиженська, Р.С.
Давидова, О.Ю.
 
Subject План 2012
 
Date 2008
 
Type Учебный материал
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/8807/1/%D0%9F%D0%BE%D0%B7.%E2%84%9615.doc
Ладиженська, Р.С. и Давидова, О.Ю. (2008) Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві. Навчальний посібник. [Учебный материал] (Неопубликован)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/8807/