Запис Детальніше

Фінансовий менеджмент

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Фінансовий менеджмент
 
Creator Момот, Т.В.
Безугла, В.О.
Тараруєв, Ю.О.
Кадничанський, М.В.
 
Subject План 2009
План 2009
 
Description Висвітлено теоретичні основи з основних напрямків фінансового управління підприємством, зокрема розглянуто сутність, завдання та принципи фінансового менеджменту включно із системою інформаційного забезпечення управління фінансовими ресурсами, а також принципи формування активів та методи оптимізації структури капіталу підприємства з визначенням їх ефективності. Проаналізовано закономірності формування та оптимізації грошових потоків, сутність інвестиційної діяльності та методи підвищення її ефективності з урахуванням підходів до мінімізації фінансових ризиків. Крім того, приділено увагу аналізу концепції внутрішньо фірмового планування і бюджетування, а також розглянуті основі методи забезпечення фінансової стійкості з метою уникнення кризового стану.
Рекомендовано для фахівців у галузі економіки, стратегічного та корпоративного управління, викладачів, аспірантів, студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів.
 
Publisher ХНАМГ
 
Date 2008
 
Type Учебный материал
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/9292/1/NavchPosibn_Momot_Bezugla_Kadnichanskiy_Tararuev_FM.doc
Момот, Т.В. и Безугла, В.О. и Тараруєв, Ю.О. и Кадничанський, М.В. (2008) Фінансовий менеджмент. [Учебный материал] (Неопубликован)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/9292/