Запис Детальніше

Методичні вказівки до практичних занять з дидактичним забезпеченням з дисципліни "Ресторанний менеджмент" на тему: "Оперативне планування виробництва на підприємствах ресторанного господарства готельних, курортних і туристських комплексів"

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до практичних занять з дидактичним забезпеченням з дисципліни "Ресторанний менеджмент" на тему: "Оперативне планування виробництва на підприємствах ресторанного господарства готельних, курортних і туристських комплексів"
 
Creator Давидова, О.Ю.
Усіна, А.І.
Сегеда, І.В.
 
Subject План 2009
 
Description для студентів 5-6 курсів всіх форм навчання напряму підготовки "Менеджмент організацій"
 
Date 2008
 
Type Учебный материал
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/9565/1/%D0%9F%D0%BE%D0%B7.%E2%84%9622-1.doc
Давидова, О.Ю. и Усіна, А.І. и Сегеда, І.В. (2008) Методичні вказівки до практичних занять з дидактичним забезпеченням з дисципліни "Ресторанний менеджмент" на тему: "Оперативне планування виробництва на підприємствах ресторанного господарства готельних, курортних і туристських комплексів". [Учебный материал] (Неопубликован)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/9565/