Методичні вказівки до практичних занять з дидактичним забезпеченням з теми “Оперативне планування виробництва на підприємствах ресторанного господарства готельних, курортних і туристських комплексів ” з дисципліни «Ресторанний менеджмент» (№1237).
Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)
Методичні вказівки до практичних занять з дидактичним забезпеченням з теми “Оперативне планування виробництва на підприємствах ресторанного господарства готельних, курортних і туристських комплексів ” з дисципліни «Ресторанний менеджмент» (№1237).
Creator
Давидова, О.Ю.
Усіна, А.І.
Сегеда, І.В.
Subject
Ресторанный менеджмент
Description
для студентів 5 курсу денної і 6 курсу заочної форм навчання напряму підготовки 7.050201 «Менеджмент організацій»