Запис Детальніше

Конспект лекцій з дисциплін «Цивільна оборона» та «Безпека життєдіяльності та цивільна оборона» для студентів та слухачів другої вищої освіти, які навчаються на факультеті післядипломної освіти і заочного навчання (спеціальності «Менеджмент організацій», «Економіка підприємства», «Облік і аудит», «Електротехнічні системи електроспоживання»)

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Конспект лекцій з дисциплін «Цивільна оборона» та «Безпека життєдіяльності та цивільна оборона» для студентів та слухачів другої вищої освіти, які навчаються на факультеті післядипломної освіти і заочного навчання (спеціальності «Менеджмент організацій», «Економіка підприємства», «Облік і аудит», «Електротехнічні системи електроспоживання»)
 
Creator Ачкасов, А.Є.
Пашков, В.І.
Ачкасов, І.А.
 
Subject План 2009
 
Date 2009-10
 
Type Учебный материал
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/12628/1/%D0%A6%D0%9E%2B%D0%91%D0%96%D1%82%D0%B0%D0%A6%D0%9E.doc
Ачкасов, А.Є. и Пашков, В.І. и Ачкасов, І.А. (2009) Конспект лекцій з дисциплін «Цивільна оборона» та «Безпека життєдіяльності та цивільна оборона» для студентів та слухачів другої вищої освіти, які навчаються на факультеті післядипломної освіти і заочного навчання (спеціальності «Менеджмент організацій», «Економіка підприємства», «Облік і аудит», «Електротехнічні системи електроспоживання»). [Учебный материал] (Неопубликован)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/12628/