Запис Детальніше

Планування і управління ГІС-проектами: Навч. посібник.

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Планування і управління ГІС-проектами: Навч. посібник.
 
Creator Шипулін, В.Д.
Кучеренко, Є.І.
 
Subject Планирование и управление ГІС-проектами
П93. Выдано в отчетном году наименований учебных пособий с грифом МОН и других министерств, которые имеют подведомственные высшие учебные заведения
 
Description Навчальний посібник відображує сучасний стан розвитку, основні положення і матеріали з методології планування та управління впровадженням географічних інформаційних систем (ГІС), успішність якої була доведена неодноразово протягом багатьох років її використання в державних і приватних організаціях.
У посібнику розглядаються проблеми як складові традиційних підходів до управління та планування проектами, створення великомасштабних систем з урахуванням особливостей створення та функціонування ГІС. Посібник призначений для використання у навчальному процесі студентами спеціальності 8.070908 "Геоінформаційні системи та технології". Наведений матеріал може бути корисним також аспірантам та широкому загалу фахівців. Посилання на літературні джерела дають змогу поглибленого вивчення навчального матеріалу. В кінці розділів наведено контрольні питання та завдання до самостійної роботи студентів.
 
Date 2009
 
Type Учебный материал
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/13531/1/GIS_Planing_text__A5.pdf
Шипулін, В.Д. и Кучеренко, Є.І. (2009) Планування і управління ГІС-проектами: Навч. посібник. [Учебный материал]
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/13531/