Запис Детальніше

Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Харчова хімія"

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Харчова хімія"
 
Creator Зайцева, І.С.
Панайотова, Т.Д.
 
Subject План 2010
 
Description для студентів 1 – 2 курсів денної та заочної форм навчання напряму 6.140101 – “Готельно-ресторанна справа"
 
Date 2009
 
Type Учебный материал
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/13608/1/%D0%9F%D0%B8%D1%89%D0%B5%D0%B2_%D1%85%D0%B8%D0%BC_%D0%BB%D0%B0%D0%B1.doc
Зайцева, І.С. и Панайотова, Т.Д. (2009) Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Харчова хімія". [Учебный материал] (Неопубликован)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/13608/