Запис Детальніше

Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дидактичним забезпеченням з дисципліни “Менеджмент готельно-ресторанного господарства” для студентів 4 курсу денної та 5 курсу заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 – "Готельно-ресторанна справа"

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дидактичним забезпеченням з дисципліни “Менеджмент готельно-ресторанного господарства” для студентів 4 курсу денної та 5 курсу заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 – "Готельно-ресторанна справа"
 
Creator Андренко, І.Б.
 
Subject План 2010
 
Description Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи студентів з дидактичним забезпеченням з дисципліни “Менеджмент готельно-ресторанного господарства” для студентів 4 курсу денної та 5 курсу заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 – "Готельно-ресторанна справа". Укл.: І.Б. Андренко – Харків: ХНАМГ, 2010
 
Date 2009-12
 
Type Учебный материал
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/14294/1/%D0%9F%D0%BE%D0%B7_%E2%84%96_17.doc
Андренко, І.Б. (2009) Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дидактичним забезпеченням з дисципліни “Менеджмент готельно-ресторанного господарства” для студентів 4 курсу денної та 5 курсу заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 – "Готельно-ресторанна справа". [Учебный материал] (Неопубликован)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/14294/