Запис Детальніше

Методичні вказівки до практичних та лабораторних занять з дисципліни “Технологія ресторанної справи” для студентів 3 курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.020107 – "Туризм"

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до практичних та лабораторних занять з дисципліни “Технологія ресторанної справи” для студентів 3 курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.020107 – "Туризм"
 
Creator Усіна, А.І.
Сегеда, І.В.
 
Subject План 2010
 
Description Методичні вказівки до практичних та лабораторних занять з дисципліни “Технологія ресторанної справи” для студентів 3 курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.020107 – "Туризм" Укл.: А.І. Усіна, І.В. Сегеда – Харків: ХНАМГ, 2010
 
Date 2009-12
 
Type Учебный материал
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/14298/1/%D0%9F%D0%BE%D0%B7_%E2%84%96_21.doc
Усіна, А.І. и Сегеда, І.В. (2009) Методичні вказівки до практичних та лабораторних занять з дисципліни “Технологія ресторанної справи” для студентів 3 курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.020107 – "Туризм". [Учебный материал] (Неопубликован)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/14298/