Методичні вказівки до самостійної роботи та виконання РГЗ з дисципліни «Технологія ресторанної справи» для студентів 3 курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.020107 – "Туризм"
Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методичні вказівки до самостійної роботи та виконання РГЗ з дисципліни «Технологія ресторанної справи» для студентів 3 курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.020107 – "Туризм"
|
|
Creator |
Усіна, А.І.
Сегеда, І.В. |
|
Subject |
План 2010
|
|
Description |
Методичні вказівки до самостійної роботи та виконання РГЗ з дисципліни «Технологія ресторанної справи» для студентів 3 курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.020107 – "Туризм" Укл.: А.І. Усіна, І.В. Сегеда – Харків: ХНАМГ, 2010
|
|
Date |
2009-12
|
|
Type |
Учебный материал
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
|
|
Identifier |
http://eprints.kname.edu.ua/14299/1/%D0%9F%D0%BE%D0%B7_%E2%84%96_22.doc
Усіна, А.І. и Сегеда, І.В. (2009) Методичні вказівки до самостійної роботи та виконання РГЗ з дисципліни «Технологія ресторанної справи» для студентів 3 курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.020107 – "Туризм". [Учебный материал] (Неопубликован) |
|
Relation |
http://eprints.kname.edu.ua/14299/
|
|