ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни “ТЕХНОЛОГІЯ РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ” для студентів 3 курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.020107 - "Туризм"
Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни “ТЕХНОЛОГІЯ РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ” для студентів 3 курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.020107 - "Туризм"
|
|
Creator |
Усіна, А.І.
Сегеда, І.В. |
|
Subject |
План 2010
|
|
Description |
Програма і робоча програма навчальної дисципліни “Технологія ресторанної справи” для студентів 3 курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.020107 - "Туризм". Укл.: доц. к.т.н. А.І. Усіна, ас. І.В. Сегеда – Харків: ХНАМГ, 2010 |
|
Date |
2009-12
|
|
Type |
Учебный материал
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
|
|
Identifier |
http://eprints.kname.edu.ua/14324/1/%D0%9F%D0%BE%D0%B7_%E2%84%96_16.doc
Усіна, А.І. и Сегеда, І.В. (2009) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни “ТЕХНОЛОГІЯ РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ” для студентів 3 курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.020107 - "Туризм". [Учебный материал] (Неопубликован) |
|
Relation |
http://eprints.kname.edu.ua/14324/
|
|