Запис Детальніше

ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни “ТЕХНОЛОГІЯ РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ” для студентів 3 курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.020107 - "Туризм"

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни “ТЕХНОЛОГІЯ РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ” для студентів 3 курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.020107 - "Туризм"
 
Creator Усіна, А.І.
Сегеда, І.В.
 
Subject План 2010
 
Description Програма і робоча програма навчальної дисципліни “Технологія ресторанної справи” для студентів 3 курсу денної та заочної форм навчання
напряму підготовки 6.020107 - "Туризм". Укл.: доц. к.т.н. А.І. Усіна, ас. І.В. Сегеда – Харків: ХНАМГ, 2010
 
Date 2009-12
 
Type Учебный материал
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/14324/1/%D0%9F%D0%BE%D0%B7_%E2%84%96_16.doc
Усіна, А.І. и Сегеда, І.В. (2009) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни “ТЕХНОЛОГІЯ РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ” для студентів 3 курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.020107 - "Туризм". [Учебный материал] (Неопубликован)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/14324/