Запис Детальніше

ОСНОВНІ ПРИНЦИПИ ГЕОІНФОРМАЦІЙНИХ СИСТЕМ. Навчальний посібник

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ОСНОВНІ ПРИНЦИПИ ГЕОІНФОРМАЦІЙНИХ СИСТЕМ. Навчальний посібник
 
Creator Шипулін, В.Д.
 
Subject План 2010
 
Description У посібнику представлені основні концепції і принципи побудови і функціонування географічних інформаційних систем (ГІС). Представлена загальна характеристика географічних інформаційних систем. Розглянуті комп'ютерні моделі географічних об'єктів, питання збору і підготовки географічних даних організації даних в геоінформаційних системах, основи геопросторового аналізу, які складають зміст учбової дисципліни "Основи ГИС".

Посібник значною мірою спирається на рішення Інституту дослідження систем навколишнього середовища (Environmental Systems Research Institute - ESRI), фахівці якого створили найрозвиненіше і поширене в світі програмне забезпечення ГИС.

Для студентів спеціальності "Геоінформаційні системи і технології", а також студентів і фахівців в області комп'ютерних наук, управління територіями, земельними ресурсами і нерухомістю, комунальним господарством, транспортною інфраструктурою, енергетики, екології, в областях розробки, створення або дослідження складних просторових комплексів.
 
Date 2009-12-13
 
Type Учебный материал
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/14446/2/%D0%A8%D0%B8%D0%BF%D1%83%D0%BB%D1%96%D0%BD_%D0%BE%D1%81%D0%BD_%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BD%D1%86_%D0%93%D0%98%D0%A1.doc
Шипулін, В.Д. (2009) ОСНОВНІ ПРИНЦИПИ ГЕОІНФОРМАЦІЙНИХ СИСТЕМ. Навчальний посібник. [Учебный материал] (Неопубликован)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/14446/