Запис Детальніше

Формування здорового способу життя. Методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи студентів з дисциплін «Фізичне виховання», «Фізична культура», «Управління професійною працездатністю» (для студентів усіх спеціальностей Академії та НПП).

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Формування здорового способу життя. Методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи студентів з дисциплін «Фізичне виховання», «Фізична культура», «Управління професійною працездатністю» (для студентів усіх спеціальностей Академії та НПП).
 
Creator Вашев, О.Є.
Клочко, В.М.
 
Subject Управление профессиональной работоспособностью
Физическая культура
Физическое воспитание
 
Date 2009
 
Type Учебный материал
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/17422/1/%D0%A4%D0%BE%D1%80%D0%BC-%D0%B7%D0%B4-%D1%81--%D0%B6%D0%B8%D1%82%D1%82%D1%8F-%D0%BF%D0%B5%D1%87.pdf
Вашев, О.Є. и Клочко, В.М. (2009) Формування здорового способу життя. Методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи студентів з дисциплін «Фізичне виховання», «Фізична культура», «Управління професійною працездатністю» (для студентів усіх спеціальностей Академії та НПП). [Учебный материал] (В процессе публикации)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/17422/