Запис Детальніше

Програма і робоча програма навчальної дисципліни «Технологія ресторанної справи» (для студентів 3 курсу всіх форм навчання напряму підготовки 6.020107 –«Туризм»).

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Програма і робоча програма навчальної дисципліни «Технологія ресторанної справи» (для студентів 3 курсу всіх форм навчання напряму підготовки 6.020107 –«Туризм»).
 
Creator Усіна, А.І.
Сегеда, І.В.
 
Subject Технология ресторанного дела
 
Date 2010
 
Type Учебный материал
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/17638/1/%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%B0___%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BE%D1%87%D0%B0.pdf
Усіна, А.І. и Сегеда, І.В. (2010) Програма і робоча програма навчальної дисципліни «Технологія ресторанної справи» (для студентів 3 курсу всіх форм навчання напряму підготовки 6.020107 –«Туризм»). [Учебный материал]
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/17638/