Програма і робоча програма навчальної дисципліни «Технологія ресторанної справи» (для студентів 3 курсу всіх форм навчання напряму підготовки 6.020107 –«Туризм»).
Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Програма і робоча програма навчальної дисципліни «Технологія ресторанної справи» (для студентів 3 курсу всіх форм навчання напряму підготовки 6.020107 –«Туризм»).
|
|
Creator |
Усіна, А.І.
Сегеда, І.В. |
|
Subject |
Технология ресторанного дела
|
|
Date |
2010
|
|
Type |
Учебный материал
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://eprints.kname.edu.ua/17638/1/%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%B0___%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BE%D1%87%D0%B0.pdf
Усіна, А.І. и Сегеда, І.В. (2010) Програма і робоча програма навчальної дисципліни «Технологія ресторанної справи» (для студентів 3 курсу всіх форм навчання напряму підготовки 6.020107 –«Туризм»). [Учебный материал] |
|
Relation |
http://eprints.kname.edu.ua/17638/
|
|