Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «МАРКЕТИНГ ГОТЕЛЬНОГО І РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» для студентів 4 курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки „Готельно – ресторанна справа”
Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «МАРКЕТИНГ ГОТЕЛЬНОГО І РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» для студентів 4 курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки „Готельно – ресторанна справа”
|
|
Creator |
Колесников, О.М.
|
|
Subject |
План 2011
|
|
Description |
Методичні вказівки до виконання курсовоїї роботи з дисципліни “Маркетинг готельного і ресторанного господарства” для студентів 4 курсу денної та заочної форми навчання напряму підготовки „Готельно-ресторанна справа” / Укл. Колесников О.М. – Харків: ХНАМГ, 2011
|
|
Date |
2010-11
|
|
Type |
Учебный материал
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
|
|
Identifier |
http://eprints.kname.edu.ua/18112/1/%D0%9A%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D1%81%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%B2_%D0%9E._%D0%9C._%D0%9C%D0%B0%D1%80%D0%BA%D0%B5%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B3_...4_%D0%BA%D1%83%D1%80%D1%81_%D0%B4%D0%BD..doc
Колесников, О.М. (2010) Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «МАРКЕТИНГ ГОТЕЛЬНОГО І РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» для студентів 4 курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки „Готельно – ресторанна справа”. [Учебный материал] (Неопубликован) |
|
Relation |
http://eprints.kname.edu.ua/18112/
|
|