Запис Детальніше

Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «МАРКЕТИНГ ГОТЕЛЬНОГО І РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» для студентів 4 курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки „Готельно – ресторанна справа”

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «МАРКЕТИНГ ГОТЕЛЬНОГО І РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» для студентів 4 курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки „Готельно – ресторанна справа”
 
Creator Колесников, О.М.
 
Subject План 2011
 
Description Методичні вказівки до виконання курсовоїї роботи з дисципліни “Маркетинг готельного і ресторанного господарства” для студентів 4 курсу денної та заочної форми навчання напряму підготовки „Готельно-ресторанна справа” / Укл. Колесников О.М. – Харків: ХНАМГ, 2011
 
Date 2010-11
 
Type Учебный материал
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/18112/1/%D0%9A%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D1%81%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%B2_%D0%9E._%D0%9C._%D0%9C%D0%B0%D1%80%D0%BA%D0%B5%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B3_...4_%D0%BA%D1%83%D1%80%D1%81_%D0%B4%D0%BD..doc
Колесников, О.М. (2010) Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «МАРКЕТИНГ ГОТЕЛЬНОГО І РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» для студентів 4 курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки „Готельно – ресторанна справа”. [Учебный материал] (Неопубликован)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/18112/