Запис Детальніше

Методичні вказівки до виконання РГР з дисципліни «УСТАТКУВАННЯ ЗАКЛАДІВ ГОТЕЛЬНО – РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» для студентів 3 курсу денної і 4 курсу заочної форм навчання напряму підготовки „Готельно-ресторанна справа”

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до виконання РГР з дисципліни «УСТАТКУВАННЯ ЗАКЛАДІВ ГОТЕЛЬНО – РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА»
для студентів 3 курсу денної і 4 курсу заочної форм навчання
напряму підготовки „Готельно-ресторанна справа”
 
Creator Рябєв, А.А.
 
Subject План 2011
 
Description Методичні вказівки до виконання РГР з дисципліни “Устаткування закладів готельно - ресторанного господарства” для студентів 3 курсу денної та 4 курсу заочної форми навчання напряму підготовки – „Готельно-ресторанна справа” / Укл. Рябєв А.А. – Харків: ХНАМГ, 2011
 
Date 2010-11
 
Type Учебный материал
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/18147/1/%D0%A0%D1%8F%D0%B1%D1%94%D0%B2_%D0%90._%D0%90_%D0%A3%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%BA%D1%83%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D1%8F_%D0%A0%D0%93%D0%A0.doc
Рябєв, А.А. (2010) Методичні вказівки до виконання РГР з дисципліни «УСТАТКУВАННЯ ЗАКЛАДІВ ГОТЕЛЬНО – РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» для студентів 3 курсу денної і 4 курсу заочної форм навчання напряму підготовки „Готельно-ресторанна справа”. [Учебный материал] (Неопубликован)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/18147/