Методичні вказівки до виконання РГР з дисципліни «УСТАТКУВАННЯ ЗАКЛАДІВ ГОТЕЛЬНО – РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» для студентів 3 курсу денної і 4 курсу заочної форм навчання напряму підготовки „Готельно-ресторанна справа”
Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методичні вказівки до виконання РГР з дисципліни «УСТАТКУВАННЯ ЗАКЛАДІВ ГОТЕЛЬНО – РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» для студентів 3 курсу денної і 4 курсу заочної форм навчання напряму підготовки „Готельно-ресторанна справа” |
|
Creator |
Рябєв, А.А.
|
|
Subject |
План 2011
|
|
Description |
Методичні вказівки до виконання РГР з дисципліни “Устаткування закладів готельно - ресторанного господарства” для студентів 3 курсу денної та 4 курсу заочної форми навчання напряму підготовки – „Готельно-ресторанна справа” / Укл. Рябєв А.А. – Харків: ХНАМГ, 2011
|
|
Date |
2010-11
|
|
Type |
Учебный материал
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
|
|
Identifier |
http://eprints.kname.edu.ua/18147/1/%D0%A0%D1%8F%D0%B1%D1%94%D0%B2_%D0%90._%D0%90_%D0%A3%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%BA%D1%83%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D1%8F_%D0%A0%D0%93%D0%A0.doc
Рябєв, А.А. (2010) Методичні вказівки до виконання РГР з дисципліни «УСТАТКУВАННЯ ЗАКЛАДІВ ГОТЕЛЬНО – РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» для студентів 3 курсу денної і 4 курсу заочної форм навчання напряму підготовки „Готельно-ресторанна справа”. [Учебный материал] (Неопубликован) |
|
Relation |
http://eprints.kname.edu.ua/18147/
|
|