Запис Детальніше

Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни "Харчова хімія"

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни "Харчова хімія"
 
Creator Зайцева, І.С.
 
Subject План 2011
 
Description для студентів 1 – 2 курсів денної та заочної форм навчання напряму 6.140101 – “Готельно-ресторанна справа"
 
Date 2010
 
Type Учебный материал
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/18153/1/%D0%9F%D0%B8%D1%89_%D1%85%D0%B8%D0%BC_%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%BA%D1%82.doc
Зайцева, І.С. (2010) Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни "Харчова хімія". [Учебный материал] (Неопубликован)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/18153/