Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни "Харчова хімія"
Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни "Харчова хімія"
|
|
Creator |
Зайцева, І.С.
|
|
Subject |
План 2011
|
|
Description |
для студентів 1 – 2 курсів денної та заочної форм навчання напряму 6.140101 – “Готельно-ресторанна справа"
|
|
Date |
2010
|
|
Type |
Учебный материал
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
|
|
Identifier |
http://eprints.kname.edu.ua/18153/1/%D0%9F%D0%B8%D1%89_%D1%85%D0%B8%D0%BC_%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%BA%D1%82.doc
Зайцева, І.С. (2010) Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни "Харчова хімія". [Учебный материал] (Неопубликован) |
|
Relation |
http://eprints.kname.edu.ua/18153/
|
|