Методичні вказівки до виконання РГР з дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА» для студентів 3 курсу заочної форми навчання напряму підготовки „Готельно-ресторанна справа”
Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методичні вказівки до виконання РГР з дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА» для студентів 3 курсу заочної форми навчання напряму підготовки „Готельно-ресторанна справа” |
|
Creator |
Андренко, І.Б.
Полчанінова, І.Л. |
|
Subject |
План 2011
|
|
Description |
Методичні вказівки до виконання РГР з дисципліни “Організація готельного господарства” для студентів 3 курсу заочної форми навчання напряму підготовки „Готельно-ресторанна справа” / Укл.: Андренко І. Б., Полчанінова І. Л. – Харків: ХНАМГ, 2011
|
|
Date |
2010-11
|
|
Type |
Учебный материал
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
|
|
Identifier |
http://eprints.kname.edu.ua/18170/1/%D0%90%D0%BD%D0%B4%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE_%D0%86._%D0%91._%D0%9F%D0%BE%D0%BB%D1%87%D0%B0%D0%BD%D1%96%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0_%D0%86._%D0%9B._%D0%9E%D1%80%D0%B3%D0%B0%D0%BD.%D0%B3%D0%BE%D1%82.%D0%B3%D0%BE%D1%81._%D0%A0%D0%93%D0%A0.doc
Андренко, І.Б. и Полчанінова, І.Л. (2010) Методичні вказівки до виконання РГР з дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА» для студентів 3 курсу заочної форми навчання напряму підготовки „Готельно-ресторанна справа”. [Учебный материал] (Неопубликован) |
|
Relation |
http://eprints.kname.edu.ua/18170/
|
|