Запис Детальніше

Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА» для студентів 3 курсу денної та 4 курсу заочної форм навчання напряму підготовки „Готельно-ресторанна справа”

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА» для студентів 3 курсу денної та 4 курсу заочної форм навчання
напряму підготовки „Готельно-ресторанна справа”
 
Creator Андренко, І.Б.
Полчанінова, І.Л.
 
Subject План 2011
 
Description Методичні вказівки до курсової роботи з дисципліни “Організація готельного господарства” для студентів 3 курсу денної та 4 курсу заочної форм навчання напряму підготовки „Готельно-ресторанна справа” / Укл.: Андренко І. Б., Полчанінова І. Л.
 
Date 2010-11
 
Type Учебный материал
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/18171/1/%D0%90%D0%BD%D0%B4%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE_%D0%86.%D0%91._%D0%9F%D0%BE%D0%BB%D1%87%D0%B0%D0%BD%D1%96%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0_%D0%86._%D0%9B._%D0%9E%D1%80%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D1%96%D0%B7%D0%B0%D1%86%D1%96%D1%8F_%D0%B3%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%BE%D0%B3%D0%BE_%D0%B3%D0%BE%D1%81%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D1%80%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0.doc
Андренко, І.Б. и Полчанінова, І.Л. (2010) Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА» для студентів 3 курсу денної та 4 курсу заочної форм навчання напряму підготовки „Готельно-ресторанна справа”. [Учебный материал] (Неопубликован)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/18171/