Запис Детальніше

Методичні вказівки до виконання РГР з дисципліни «РЕСТОРАННИЙ МЕНЕДЖМЕНТ» для студентів 6 курсу заочної форми навчання напряму підготовки „Менеджмент”

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до виконання РГР з дисципліни «РЕСТОРАННИЙ МЕНЕДЖМЕНТ» для студентів 6 курсу заочної форми навчання напряму підготовки „Менеджмент”
 
Creator Давидова, О.Ю.
Баландіна, І.С.
 
Subject План 2011
 
Description Методичні вказівки до виконання РГР з дисципліни «Ресторанний менеджмент» для студентів 6 курсу заочної форми навчання напряму підготовки "Менеджмент" / Укл.: Давидова О. Ю., Баландіна І. С. – Харків: ХНАМГ, 2011
 
Date 2010-11
 
Type Учебный материал
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/18174/1/%D0%94%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%BE%D0%B2%D0%B0_%D0%9E.%D0%AE._%D0%91%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D1%96%D0%BD%D0%B0_%D0%86.%D0%A1._%D0%A0%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D0%B8%D0%B9_%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D0%B4%D0%B6%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82.doc
Давидова, О.Ю. и Баландіна, І.С. (2010) Методичні вказівки до виконання РГР з дисципліни «РЕСТОРАННИЙ МЕНЕДЖМЕНТ» для студентів 6 курсу заочної форми навчання напряму підготовки „Менеджмент”. [Учебный материал] (Неопубликован)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/18174/