Запис Детальніше

Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія готельної справи» для студентів 3 курсу денної форми навчання напряму підготовки - „Туризм”

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія готельної справи» для студентів 3 курсу денної форми навчання напряму підготовки - „Туризм”
 
Creator Стешенко, О.Д.
 
Subject План 2011
 
Description Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни “Технологія готельної справи” для студентів 3 курсу денної форми навчання напряму підготовки „Туризм” / Укл. Стешенко О. Д. – Харків: ХНАМГ, 2011
 
Date 2010-11
 
Type Учебный материал
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/18176/1/%D0%A1%D1%82%D0%B5%D1%88%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE_%D0%9E._%D0%94._%D0%A2%D0%B5%D1%85%D0%BD%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D1%96%D1%8F_%D0%B3%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%BE%D1%97_%D1%81%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8.doc
Стешенко, О.Д. (2010) Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія готельної справи» для студентів 3 курсу денної форми навчання напряму підготовки - „Туризм”. [Учебный материал] (Неопубликован)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/18176/