Запис Детальніше

Програма та робоча програма навчальної дисципліни “ОРГАНІЗАЦІЯ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА” для студентів 3 курсу денної форми навчання напряму підготовки "Готельно - ресторанна справа"

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Програма та робоча програма навчальної дисципліни
“ОРГАНІЗАЦІЯ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА” для студентів 3 курсу денної форми навчання напряму підготовки "Готельно - ресторанна справа"
 
Creator Давидова, О.Ю.
 
Subject План 2011
 
Description Програма та робоча програма навчальної дисципліни
“Організація ресторанного господарства” для студентів 3 курсу денної форми навчання напряму підготовки "Готельно-ресторанна справа" / Укл. Давидова О. Ю. – Харків: ХНАМГ, 2011
 
Date 2010-11
 
Type Учебный материал
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/18193/1/%D0%94%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%BE%D0%B2%D0%B0_%D0%9E._%D0%AE.%D0%9F%D0%A0%D0%9F_%D0%9E%D1%80%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D1%96%D0%B7%D0%B0%D1%86%D1%96%D1%8F_%D1%80%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80._%D0%B3%D0%BE%D1%81%D0%BF%D0%BE%D0%B4.3_%D0%BA.%D0%B4%D0%BD..doc
Давидова, О.Ю. (2010) Програма та робоча програма навчальної дисципліни “ОРГАНІЗАЦІЯ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА” для студентів 3 курсу денної форми навчання напряму підготовки "Готельно - ресторанна справа". [Учебный материал] (Неопубликован)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/18193/