Запис Детальніше

Програма та робоча програма навчальної дисципліни «Інформаційні технології в готельному та ресторанному бізнесі » (для студентів 3 курсу заочної форм навчання напряму підготовки – 6.140101 – Готельно-ресторанна справа.

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Програма та робоча програма навчальної дисципліни «Інформаційні технології в готельному та ресторанному бізнесі » (для студентів 3 курсу заочної форм навчання напряму підготовки – 6.140101 – Готельно-ресторанна справа.
 
Creator Шаповалов, А.Л.
Гринчак, М.В.
 
Subject План 2011
 
Date 2010-11-29
 
Type Учебный материал
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/18450/1/%D0%A2%D0%B8%D1%82%D1%83%D0%BB_2.doc
Шаповалов, А.Л. и Гринчак, М.В. (2010) Програма та робоча програма навчальної дисципліни «Інформаційні технології в готельному та ресторанному бізнесі » (для студентів 3 курсу заочної форм навчання напряму підготовки – 6.140101 – Готельно-ресторанна справа. [Учебный материал] (Неопубликован)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/18450/