Методичні вказівки до виробничої практики в закладах ресторанногоо господарства для студентів 2 курсу денної форми навчання напряму підготовки «Готельно-ресторанна справава»
Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методичні вказівки до виробничої практики в закладах ресторанногоо господарства для студентів 2 курсу денної форми навчання напряму підготовки «Готельно-ресторанна справава»
|
|
Creator |
Усіна, А.І.
Баландіна, І.С. |
|
Subject |
План 2011
|
|
Description |
Методичні вказівки до виробничої практики в закладах ресторанногоо господарства для студентів 2 курсу денної форми навчання напряму підготовки «Готельно-ресторанна справава» / Укл. Усіна А.І., Баландіна І.С. – Харків: ХНАМГ, 2011
|
|
Date |
2010-12
|
|
Type |
Учебный материал
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
|
|
Identifier |
http://eprints.kname.edu.ua/18893/1/%D0%A3%D1%81%D1%96%D0%BD%D0%B0_%D0%90_%D0%86_%D0%91%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D1%96%D0%BD%D0%B0_%D0%86_%D0%A1_%D0%9F%D1%80%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B0.doc
Усіна, А.І. и Баландіна, І.С. (2010) Методичні вказівки до виробничої практики в закладах ресторанногоо господарства для студентів 2 курсу денної форми навчання напряму підготовки «Готельно-ресторанна справава». [Учебный материал] (Неопубликован) |
|
Relation |
http://eprints.kname.edu.ua/18893/
|
|