Запис Детальніше

Методичні вказівки до лабораторного заняття «Моделювання організаційно-обслуговуючих систем в закладах ресторанного господарства готельних, курортних і туристських комплексів. Технологія повсякденного обслуговування» з дисципліни «Технологія ресторанної справи» для студентів 3 курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки «Туризм»

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до лабораторного заняття «Моделювання організаційно-обслуговуючих систем в закладах ресторанного господарства готельних, курортних і туристських комплексів.
Технологія повсякденного обслуговування» з дисципліни «Технологія ресторанної справи» для студентів 3 курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки «Туризм»
 
Creator Усіна, А.І.
Баландіна, І.С.
 
Subject План 2011
 
Description Методичні вказівки до лабораторного заняття «Моделювання організаційно-обслуговуючих систем в закладах ресторанного господарства готельних, курортних і туристських комплексів. Технологія повсякденного обслуговування» з дисципліни «Технологія ресторанної справи» для студентів 3 курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки «Туризм» / Укл. Усіна А.І., Баландіна І.С. – Харків: ХНАМГ, 2011
 
Date 2010-12
 
Type Учебный материал
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/19013/1/%D0%A3%D1%81%D1%96%D0%BD%D0%B0_%D0%90_%D0%86_%D0%91%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D1%96%D0%BD%D0%B0_%D0%86_%D0%A1_%D0%9B%D0%B0%D0%B1_%D1%80%D0%BE%D0%B1_%D0%A2%D0%B5%D1%85%D0%BD%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D1%96%D1%8F_%D1%80%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D0%BE%D1%97_%D1%81%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8.doc
Усіна, А.І. и Баландіна, І.С. (2010) Методичні вказівки до лабораторного заняття «Моделювання організаційно-обслуговуючих систем в закладах ресторанного господарства готельних, курортних і туристських комплексів. Технологія повсякденного обслуговування» з дисципліни «Технологія ресторанної справи» для студентів 3 курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки «Туризм». [Учебный материал] (Неопубликован)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/19013/