Запис Детальніше

Методичні вказівки для практичної роботи студентів з дисципліни «Іноземна мова професійного спрямування» (французька мова) (для студентів 1 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.020107 «Туризм» , 6.140101«Готельна та ресторанна страва»

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки для практичної роботи студентів з дисципліни «Іноземна мова професійного спрямування» (французька мова) (для студентів 1 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.020107 «Туризм» , 6.140101«Готельна та ресторанна страва»
 
Creator Моісєєнко, О.Б.
 
Subject План 2012
 
Date 2010
 
Type Учебный материал
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/19881/1/%D0%9C%D0%BE%D0%B8%D1%81%D0%B5%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE_%D0%9F%D0%B7_%D0%BE%D1%81%D0%BD.doc
Моісєєнко, О.Б. (2010) Методичні вказівки для практичної роботи студентів з дисципліни «Іноземна мова професійного спрямування» (французька мова) (для студентів 1 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.020107 «Туризм» , 6.140101«Готельна та ресторанна страва». [Учебный материал] (Неопубликован)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/19881/