Методичні вказівки для практичної роботи студентів з дисципліни «Іноземна мова професійного спрямування» (французька мова) (для студентів 1 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.020107 «Туризм» , 6.140101«Готельна та ресторанна страва»
Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методичні вказівки для практичної роботи студентів з дисципліни «Іноземна мова професійного спрямування» (французька мова) (для студентів 1 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.020107 «Туризм» , 6.140101«Готельна та ресторанна страва»
|
|
Creator |
Моісєєнко, О.Б.
|
|
Subject |
План 2012
|
|
Date |
2010
|
|
Type |
Учебный материал
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
|
|
Identifier |
http://eprints.kname.edu.ua/19881/1/%D0%9C%D0%BE%D0%B8%D1%81%D0%B5%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE_%D0%9F%D0%B7_%D0%BE%D1%81%D0%BD.doc
Моісєєнко, О.Б. (2010) Методичні вказівки для практичної роботи студентів з дисципліни «Іноземна мова професійного спрямування» (французька мова) (для студентів 1 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.020107 «Туризм» , 6.140101«Готельна та ресторанна страва». [Учебный материал] (Неопубликован) |
|
Relation |
http://eprints.kname.edu.ua/19881/
|
|