Запис Детальніше

Методичні вказівки для організації практичної роботи з дисципліни «Друга іноземна мова» (німецька мова) для студентів 1курсу та "Ділова іноземна мова друга" (німецька мова) для студентів 2 курсу заочної форми навчання напряму підготовки «Туризм», «Готельна та ресторанна страва»)

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки для організації практичної роботи з дисципліни «Друга іноземна мова» (німецька мова) для студентів 1курсу та "Ділова іноземна мова друга" (німецька мова) для студентів 2 курсу заочної форми навчання напряму підготовки «Туризм», «Готельна та ресторанна страва»)
 
Creator Шелухіна, В.С.
 
Subject План 2012
 
Date 2010
 
Type Учебный материал
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/19885/1/%D0%A8%D0%B5%D0%BB%D1%83%D1%85%D0%B8%D0%BD%D0%B0_%D0%9F%D0%B7.doc
Шелухіна, В.С. (2010) Методичні вказівки для організації практичної роботи з дисципліни «Друга іноземна мова» (німецька мова) для студентів 1курсу та "Ділова іноземна мова друга" (німецька мова) для студентів 2 курсу заочної форми навчання напряму підготовки «Туризм», «Готельна та ресторанна страва»). [Учебный материал] (Неопубликован)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/19885/