МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до лабораторних робіт з дисципліни “ОРГАНІЗАЦІЯ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА” (для студентів 3 курсу денної і 3-4 курсу заочної форм навчання напрямів підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»,6.020107 «Туризм»)
Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до лабораторних робіт з дисципліни “ОРГАНІЗАЦІЯ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА” (для студентів 3 курсу денної і 3-4 курсу заочної форм навчання напрямів підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»,6.020107 «Туризм») |
|
Creator |
Андренко, І.Б.
|
|
Subject |
План 2012
|
|
Description |
Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни “Організація готельного господарства” (для студентів 3 курсу денної і 3-4 курсу заочної форм навчання напрямів підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа», 6.020107 «Туризм»). Укл.: к.е.н., доц. Андренко І.Б. – Х.: ХНАМГ, 2012
|
|
Date |
2010-01
|
|
Type |
Учебный материал
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
|
|
Identifier |
http://eprints.kname.edu.ua/20421/1/2012_%D0%90%D0%BD%D0%B4%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE_%D0%9C%D0%92_%D0%B4%D0%BE_%D0%9B%D0%A0_%D0%9E%D1%80%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D1%96%D0%B7%D0%B0%D1%86%D1%96%D1%8F_%D0%B3%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%BE%D0%B3%D0%BE_%D0%B3%D0%BE%D1%81%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D1%80%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0.doc
Андренко, І.Б. (2010) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до лабораторних робіт з дисципліни “ОРГАНІЗАЦІЯ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА” (для студентів 3 курсу денної і 3-4 курсу заочної форм навчання напрямів підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»,6.020107 «Туризм»). [Учебный материал] (Неопубликован) |
|
Relation |
http://eprints.kname.edu.ua/20421/
|
|