Запис Детальніше

МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання практичних завдань, розрахунково-графічної роботи та самостійної роботи з дисципліни «Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства» (для студентів 4 курсу заочної форми навчання, за напрямом підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» професійного спрямування "Готельне господарство")

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ

до виконання практичних завдань, розрахунково-графічної роботи та
самостійної роботи
з дисципліни «Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства»
(для студентів 4 курсу заочної форми навчання, за напрямом підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»
професійного спрямування "Готельне господарство")
 
Creator Мизяк, Н.И.
 
Subject План 2012
 
Date 2010
 
Type Учебный материал
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/20527/1/%D0%9C%D1%96%D0%B7%D1%8F%D0%BA_%28%D0%9C%D0%92-%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%B5%D0%BA%D1%82.%D0%B3%D0%BE%D1%82.-%D1%80%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80._%D1%81%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B0%29.doc
Мизяк, Н.И. (2010) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання практичних завдань, розрахунково-графічної роботи та самостійної роботи з дисципліни «Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства» (для студентів 4 курсу заочної форми навчання, за напрямом підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» професійного спрямування "Готельне господарство"). [Учебный материал] (Неопубликован)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/20527/