УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ ЯК НАЙВАЖЛИВІШИЙ ЧИННИК КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА
Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title | 
															УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ ЯК НАЙВАЖЛИВІШИЙ  ЧИННИК КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА  | 
		|
| Creator | 
															Вербицька, В.І.
					 Бредіхін, В.М. Єпішина, І.М.  | 
		|
| Subject | 
															Выпуск 96. Серия: Экономические науки
					 | 
		|
| Publisher | 
															Харківська національна академія міського господарства
					 | 
		|
| Date | 
															2010-11-30
					 | 
		|
| Type | 
															Статья
					 PeerReviewed  | 
		|
| Format | 
															application/pdf
					 | 
		|
| Identifier | 
															http://eprints.kname.edu.ua/20748/1/485-487_%D0%92%D0%B5%D1%80%D0%B1%D0%B8%D1%86%D1%8C%D0%BA%D0%B0_%D0%92%D0%86.pdf
					 Вербицька, В.І. и Бредіхін, В.М. и Єпішина, І.М. (2010) УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ ЯК НАЙВАЖЛИВІШИЙ ЧИННИК КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА. Коммунальное хозяйство городов (96). pp. 485-487.  | 
		|
| Relation | 
															http://eprints.kname.edu.ua/20748/
					 | 
		|