Запис Детальніше

Програма і робоча програма навчальної дисципліни “Менеджмент готельно-ресторанного господарства” (для студентів 4 курсу денної та 5 курсу заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»).

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Програма і робоча програма навчальної дисципліни “Менеджмент готельно-ресторанного господарства” (для студентів 4 курсу денної та 5 курсу заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»).
 
Creator Андренко, І.Б.
 
Subject Менеджмент гостинично-ресторанного хозяйства
 
Date 2010
 
Type Учебный материал
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/20751/1/%D0%9C%D0%93%D0%A0%D0%932010.pdf
Андренко, І.Б. (2010) Програма і робоча програма навчальної дисципліни “Менеджмент готельно-ресторанного господарства” (для студентів 4 курсу денної та 5 курсу заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»). [Учебный материал]
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/20751/