Запис Детальніше

Методичні вказівки до лабораторних і практичних занять із навчальної дисципліни «Мікробіологія» (для студентів 1 курсу денної та 2 курсу заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа")

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до лабораторних і практичних занять із навчальної дисципліни «Мікробіологія» (для студентів 1 курсу денної та 2 курсу заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа")
 
Creator Шатровський, О.Г.
 
Subject План 2011
 
Date 2011
 
Type Учебный материал
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/21561/1/Microbiol_Pract_Lab.doc
Шатровський, О.Г. (2011) Методичні вказівки до лабораторних і практичних занять із навчальної дисципліни «Мікробіологія» (для студентів 1 курсу денної та 2 курсу заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа"). [Учебный материал] (Неопубликован)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/21561/