Методичні вказівки до лабораторних і практичних занять із навчальної дисципліни «Мікробіологія» (для студентів 1 курсу денної та 2 курсу заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа")
Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методичні вказівки до лабораторних і практичних занять із навчальної дисципліни «Мікробіологія» (для студентів 1 курсу денної та 2 курсу заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа")
|
|
Creator |
Шатровський, О.Г.
|
|
Subject |
План 2011
|
|
Date |
2011
|
|
Type |
Учебный материал
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
|
|
Identifier |
http://eprints.kname.edu.ua/21561/1/Microbiol_Pract_Lab.doc
Шатровський, О.Г. (2011) Методичні вказівки до лабораторних і практичних занять із навчальної дисципліни «Мікробіологія» (для студентів 1 курсу денної та 2 курсу заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа"). [Учебный материал] (Неопубликован) |
|
Relation |
http://eprints.kname.edu.ua/21561/
|
|