МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» (для студентів 3 курсу денної та 4 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа»)
Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» (для студентів 3 курсу денної та 4 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа») |
|
Creator |
Давидова, О.Ю.
Баландіна, І.С. |
|
Subject |
План 2012
|
|
Description |
Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Організація ресторанного господарства» (для студентів 3 курсу денної та 4 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа») / Харк. нац. акад. міськ. госп-ва; уклад.: О.Ю. Давидова. І.С. Баландіна.. – Х.: ХНАМГ, 2012
|
|
Date |
2011-11-27
|
|
Type |
Учебный материал
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
|
|
Identifier |
http://eprints.kname.edu.ua/22829/1/2012%20%D0%94%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%BE%D0%B2%D0%B0%20%D0%91%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B0_%D0%9C%D0%92_%D0%A0%D0%93%D0%A0_%D0%9E%D1%80%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D1%96%D0%B7%D0%B0%D1%86%D1%96%D1%8F%20%D1%80%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D0%BE%D0%B3%D0%BE%20%D0%B3%D0%BE%D1%81%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D1%80%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0.doc
Давидова, О.Ю. и Баландіна, І.С. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» (для студентів 3 курсу денної та 4 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа»). [Учебный материал] (Неопубликован) |
|
Relation |
http://eprints.kname.edu.ua/22829/
|
|