Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт і практичних занять з дисципліни "Харчова хімія" (для студентів 1-2 курсів денної та заочної форм навчання напряму 6.140101 "Готельно-ресторанна справа").(№2062)
Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт і практичних занять з дисципліни "Харчова хімія" (для студентів 1-2 курсів денної та заочної форм навчання напряму 6.140101 "Готельно-ресторанна справа").(№2062)
|
|
Creator |
Зайцева, І.С.
Мураєва, О.О. Панайотова, Т.Д. Петергова, Г.М. |
|
Subject |
Пищевая химия
|
|
Date |
2011
|
|
Type |
Учебный материал
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://eprints.kname.edu.ua/23131/1/2010%20%D0%BF%D0%B5%D1%87.%20120%D0%9C%20%D0%9F%D0%B8%D1%89%D0%B5%D0%B2%20%D1%85%D0%B8%D0%BC%20%D0%BB%D0%B0%D0%B11.pdf
Зайцева, І.С. и Мураєва, О.О. и Панайотова, Т.Д. и Петергова, Г.М. (2011) Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт і практичних занять з дисципліни "Харчова хімія" (для студентів 1-2 курсів денної та заочної форм навчання напряму 6.140101 "Готельно-ресторанна справа").(№2062). [Учебный материал] |
|
Relation |
http://eprints.kname.edu.ua/23131/
|
|