Запис Детальніше

Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт і практичних занять з дисципліни "Харчова хімія" (для студентів 1-2 курсів денної та заочної форм навчання напряму 6.140101 "Готельно-ресторанна справа").(№2062)

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт і практичних занять з дисципліни "Харчова хімія" (для студентів 1-2 курсів денної та заочної форм навчання напряму 6.140101 "Готельно-ресторанна справа").(№2062)
 
Creator Зайцева, І.С.
Мураєва, О.О.
Панайотова, Т.Д.
Петергова, Г.М.
 
Subject Пищевая химия
 
Date 2011
 
Type Учебный материал
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/23131/1/2010%20%D0%BF%D0%B5%D1%87.%20120%D0%9C%20%D0%9F%D0%B8%D1%89%D0%B5%D0%B2%20%D1%85%D0%B8%D0%BC%20%D0%BB%D0%B0%D0%B11.pdf
Зайцева, І.С. и Мураєва, О.О. и Панайотова, Т.Д. и Петергова, Г.М. (2011) Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт і практичних занять з дисципліни "Харчова хімія" (для студентів 1-2 курсів денної та заочної форм навчання напряму 6.140101 "Готельно-ресторанна справа").(№2062). [Учебный материал]
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/23131/