Запис Детальніше

МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни “МЕНЕДЖМЕНТ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА” (для студентів 5 курсу заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа")

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни “МЕНЕДЖМЕНТ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА” (для студентів 5 курсу заочної форм навчання
напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа")
 
Creator Прохорова, М.С.
 
Subject План 2012
 
Description Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни “Менеджмент готельно-ресторанного господарства” для студентів 5 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.14010 1–"Готельно-ресторанна справа" Укл.: М.С. Прохорова – Харків: ХНАМГ, 2012. - с.
 
Date 2011-12-22
 
Type Учебный материал
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/23565/1/2012%20%D0%9F%D1%80%D0%BE%D1%85%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B0%20%20%D0%9C%D0%92%20%D0%B4%D0%BE%20%D0%A0%D0%93%D0%A0%20%D0%9C%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D0%B4%D0%B6%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%20%D0%B3%D0%BE%D1%82%20%D1%80%D0%B5%D1%81%D1%82%20%D0%B3%D0%BE%D1%81%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D1%80%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0.doc
Прохорова, М.С. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни “МЕНЕДЖМЕНТ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА” (для студентів 5 курсу заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа"). [Учебный материал] (Неопубликован)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/23565/