Запис Детальніше

Методичні вказівки до самостійного вивчення та виконання розрахунково-графічного завдання з дидактичним забезпеченням з дисципліни «Технологія ресторанної справи» (для студентів 3 курсу денної і заочної форм навчання напряму підготовки 6.020107 «Туризм»)(№2168).

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до самостійного вивчення та виконання розрахунково-графічного завдання з дидактичним забезпеченням з дисципліни «Технологія ресторанної справи» (для студентів 3 курсу денної і заочної форм навчання напряму підготовки 6.020107 «Туризм»)(№2168).
 
Creator Усіна, А.І.
Сегеда, І.В.
 
Subject Технология ресторанного дела
 
Date 2011
 
Type Учебный материал
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/24423/1/2010%20%D0%BF%D0%B5%D1%87.%20430%D0%BC%20%D0%9C%D0%92%20%D0%B4%D0%BE%20%D1%81%D0%B0%D0%BC.%20%D0%B2%D0%B8%D0%B2%D1%87%20%20%20%D0%B2%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D1%8F%20%20%D0%A0%D0%93%D0%97%20%D0%B7%20%D0%A2%D0%A0%D0%A1.pdf
Усіна, А.І. и Сегеда, І.В. (2011) Методичні вказівки до самостійного вивчення та виконання розрахунково-графічного завдання з дидактичним забезпеченням з дисципліни «Технологія ресторанної справи» (для студентів 3 курсу денної і заочної форм навчання напряму підготовки 6.020107 «Туризм»)(№2168). [Учебный материал]
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/24423/