Запис Детальніше

Методичні вказівки до виконання практичних завдань і самостійної роботи з курсу “Менеджмент готельно-ресторанного господарства” (для студентів 4 курсу денної та 5 курсу заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»)(№1003).

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до виконання практичних завдань і самостійної роботи з курсу “Менеджмент готельно-ресторанного господарства” (для студентів 4 курсу денної та 5 курсу заочної форм навчання напряму підготовки
6.140101 «Готельно-ресторанна справа»)(№1003).
 
Creator Андренко, І.Б.
 
Subject Менеджмент гостинично-ресторанного хозяйства
 
Date 2012
 
Type Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/25296/1/2010%20405%D0%9C%20%D0%BF%D0%B5%D1%87%20%D0%9C%D0%92%20%D0%9F%D0%A0%D0%97%20%D0%A1%D0%A0%20%D0%9C%D0%93%D0%A0%D0%93.pdf
Андренко, І.Б. (2012) Методичні вказівки до виконання практичних завдань і самостійної роботи з курсу “Менеджмент готельно-ресторанного господарства” (для студентів 4 курсу денної та 5 курсу заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»)(№1003). [Образовательные ресурсы]
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/25296/