Запис Детальніше

Методичні вказівки до практичних занять, самостійної роботи та виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Стандартизація, сертифікація, метрологія» (для студентів 3 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 «Готельно – ресторанна справа»).

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до практичних занять, самостійної роботи та виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Стандартизація, сертифікація, метрологія» (для студентів 3 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 «Готельно – ресторанна справа»).
 
Creator Погасій, С.О.
Краснокутська, Ю.В.
 
Subject Стандартизация, сертификация, метрология
 
Date 2012
 
Type Учебный материал
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/25378/1/415%D0%9C%20%D0%A1%D0%A1%D0%9C%20%D0%97%D0%BD%20%D0%9C%D0%92%20%D0%B4%D0%BE%20%D0%9F%D0%97%20%D0%A0%D0%93%D0%A0%20%D1%82%D0%B0%20%D0%A1%D0%A0%20%20%D0%9F%D0%BE%D0%B3%D0%B0%D1%81%D1%96%D0%B9%20%D0%9A%D1%80%D0%B0%D1%81%D0%BD%D0%BE%D0%BA%D1%83%D1%82%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B0%20%D1%84%D0%BE%D1%80%D0%BC%D0%B8%20%D0%BF%D0%B5%D1%87%202010.pdf
Погасій, С.О. и Краснокутська, Ю.В. (2012) Методичні вказівки до практичних занять, самостійної роботи та виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Стандартизація, сертифікація, метрологія» (для студентів 3 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 «Готельно – ресторанна справа»). [Учебный материал] (В процессе публикации)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/25378/