Запис Детальніше

ОСОБЛИВОСТІ СТРАТЕГІЧНОГО ПІДХОДУ ДО УПРАВЛІННЯ ЗБУТОМ НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ОСОБЛИВОСТІ СТРАТЕГІЧНОГО ПІДХОДУ ДО УПРАВЛІННЯ
ЗБУТОМ НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
 
Creator Усіна, А.І.
Баландіна, І.С.
Кононенко, Т.П.
 
Subject Выпуск 102. Серия: Экономические науки
 
Publisher Харківська національна академія міського господарства
 
Date 2012-02-28
 
Type Статья
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/25426/1/535-540%20%D0%A3%D1%81%D1%96%D0%BD%D0%B0%20%D0%90%D0%86.pdf
Усіна, А.І. и Баландіна, І.С. и Кононенко, Т.П. (2012) ОСОБЛИВОСТІ СТРАТЕГІЧНОГО ПІДХОДУ ДО УПРАВЛІННЯ ЗБУТОМ НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА. Комунальне господарство міст (102). pp. 535-540. ISSN 0869-1231
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/25426/