ОСОБЛИВОСТІ СТРАТЕГІЧНОГО ПІДХОДУ ДО УПРАВЛІННЯ ЗБУТОМ НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
ОСОБЛИВОСТІ СТРАТЕГІЧНОГО ПІДХОДУ ДО УПРАВЛІННЯ ЗБУТОМ НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА |
|
Creator |
Усіна, А.І.
Баландіна, І.С. Кононенко, Т.П. |
|
Subject |
Выпуск 102. Серия: Экономические науки
|
|
Publisher |
Харківська національна академія міського господарства
|
|
Date |
2012-02-28
|
|
Type |
Статья
PeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://eprints.kname.edu.ua/25426/1/535-540%20%D0%A3%D1%81%D1%96%D0%BD%D0%B0%20%D0%90%D0%86.pdf
Усіна, А.І. и Баландіна, І.С. и Кононенко, Т.П. (2012) ОСОБЛИВОСТІ СТРАТЕГІЧНОГО ПІДХОДУ ДО УПРАВЛІННЯ ЗБУТОМ НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА. Комунальне господарство міст (102). pp. 535-540. ISSN 0869-1231 |
|
Relation |
http://eprints.kname.edu.ua/25426/
|
|