Запис Детальніше

Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві: навч. посібник.

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві: навч. посібник.
 
Creator Давидова, О.Ю.
Писаревський, І.М.
Ладиженська, Р.С.
 
Subject Управление качеством продукции и услуг в гостинично-ресторанном хозяйстве
П93. Выдано в отчетном году наименований учебных пособий с грифом МОН и других министерств, которые имеют подведомственные высшие учебные заведения
 
Description У навчальному посібнику розглядаються проблеми управління якістю в контексті забезпечення конкурентоспроможності продукції та послуг, що надають підприємст-ва готельно-ресторанного господарства. Висвітлюються найважливіші етапи розвит-ку, сучасний стан теорії та практики управління якістю. Досліджуються економічні поняття якості, принципи та методи її оцінки, організаційно-методичні принципи за-безпечення якості й управління якістю продукції та послуг готельно-ресторанного господарства; організаційно-економічний механізм управління якістю та умови його реалізації на українських підприємствах готельно-ресторанного господарства у су-часних економічних умовах. Особлива увага приділяється системам управління якіс-тю на базі стандартів ISO серії 9000, концепції TQM, системі управління безпекою харчових продуктів HACCP.
Призначений для студентів та викладачів вищих навчальних закладів, а також для працівників сфери індустрії гостинності.
 
Publisher Харківська національна академія міського господарства
 
Date 2012
 
Type Книга
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/25859/1/1%20%D0%B8%D0%BD%D1%82.%20%D0%9F%D1%96%D0%B4%D1%80%D1%83%D1%87%D0%BD%D0%B8%D0%BA%20%D0%A3%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BB%20%D1%8F%D0%BA%D1%96%D1%81%D1%82%D1%8E%D0%A5%D0%9D%D0%90%D0%9C%D0%93.pdf
Давидова, О.Ю. и Писаревський, І.М. и Ладиженська, Р.С. (2012) Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві: навч. посібник. Харківська національна академія міського господарства. ISBN 978-966-695-261-8
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/25859/