Запис Детальніше

МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до практичних занять, самостійної роботи та виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни "ТОВАРОЗНАВСТВО" (для студентів 2-го і 3-го курсу денної та 2-го і 4-го курсу заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 - "Готельно-ресторанна спрвава")

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до практичних занять, самостійної роботи та виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни
"ТОВАРОЗНАВСТВО" (для студентів 2-го і 3-го курсу денної та 2-го і 4-го курсу заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 - "Готельно-ресторанна спрвава")
 
Creator Балацька , Н.Ю.
Сегеда, І.В.
 
Subject План 2013
 
Description Методичні вказівки до практичних занять, самостійної роботи та виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни "Товарознавство" (для студентів 2-го і 3-го курсу денної та 2-го і 4-го курсу заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 - "Готельно-ресторанна спрвава") / Харк. нац. акад. міськ. госп-ва; уклад.: Балацька Н.Ю,.Сегеда І.В. – Х.: ХНАМГ, 2013
 
Date 2012-10-26
 
Type Учебный материал
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/26483/1/2013%20%D0%91%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D1%86%D0%BA%D0%B0%D1%8F%20%D0%A1%D0%B5%D0%B3%D0%B5%D0%B4%D0%B0%20%D0%9C%D0%92%20%D0%9F%D0%97%20%D0%A1%D0%A0%20%D0%A0%D0%93%D0%97%20%D0%A2%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D0%B2%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE%20%D0%B4%D0%BD%20%D0%B7%D0%B0%D0%BE%D1%87%D0%BD.doc
Балацька , Н.Ю. и Сегеда, І.В. (2012) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до практичних занять, самостійної роботи та виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни "ТОВАРОЗНАВСТВО" (для студентів 2-го і 3-го курсу денної та 2-го і 4-го курсу заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 - "Готельно-ресторанна спрвава"). [Учебный материал] (Неопубликован)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/26483/