Запис Детальніше

Дослідження форм зв’язків вологи у збагаченому вершковому маслі

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження форм зв’язків вологи у збагаченому вершковому маслі
Исследования форм связей влаги в обогащенном сливочном масле
Study join’s water forms in enriched butter
 
Creator Вашека, О. М.
Рашевська, Т. О.
Вашека, О. Н.
Рашевская, Т. А.
Vasheka, O.
Rashevska, T.
 
Subject Збагачене вершкове масло, порошок із моркви, форми зв’язків вологи.
Обогащенное сливочное масло, порошок из моркови, формы связей влаги.
Butter cream, carrots powders, forms of the join’s water.
 
Description Методом термогравіметрії досліджено вплив порошків із моркви кріогенного та холодного розпилювального сушіння на форми зв’язку вологи у вершковому маслі. Встановлено, що вказані порошки із моркви змінюють кількісне співвідношення форм зв’язків водної фази у структурі збагаченого вершкового масла
 
Date 2012-01-31T19:59:51Z
2012-01-31T19:59:51Z
2009
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/158