Дослідження форм зв’язків вологи у збагаченому вершковому маслі
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження форм зв’язків вологи у збагаченому вершковому маслі
Исследования форм связей влаги в обогащенном сливочном масле Study join’s water forms in enriched butter |
|
Creator |
Вашека, О. М.
Рашевська, Т. О. Вашека, О. Н. Рашевская, Т. А. Vasheka, O. Rashevska, T. |
|
Subject |
Збагачене вершкове масло, порошок із моркви, форми зв’язків вологи.
Обогащенное сливочное масло, порошок из моркови, формы связей влаги. Butter cream, carrots powders, forms of the join’s water. |
|
Description |
Методом термогравіметрії досліджено вплив порошків із моркви кріогенного та холодного розпилювального сушіння на форми зв’язку вологи у вершковому маслі. Встановлено, що вказані порошки із моркви змінюють кількісне співвідношення форм зв’язків водної фази у структурі збагаченого вершкового масла
|
|
Date |
2012-01-31T19:59:51Z
2012-01-31T19:59:51Z 2009 |
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/158
|
|