Перспективи використання рослинних порошків у виробництві напівфабрикатів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Перспективи використання рослинних порошків у виробництві напівфабрикатів
Prospects of using herbal powders in the manufacture of semi-finished products Перспективы использования растительных порошков в производстве полуфабрикатов |
|
Creator |
Страшинський, І. М.
Страшинский, И. М. Strashynskyi, I. Гончаров, Г. І. Гончаров, Г. И. Goncharov, G. Янушкевич, Ю. А. Янушкевич, Ю. А. Yanyshkevytch, Y. |
|
Subject |
технологія
технология technology січені напівфабрикати сеченые полуфабрикаты cutted semi-finished products клітковина з пектином буряка клетчатка с пектином свеклы fiber with beet pectin рослинна сировина растительное сырье vegetative raw суха молочна сироватка сухая молочная сыворотка dry milky whey харчова суміш пищевая смесь food mix |
|
Description |
Викладені результати досліджень зміни технологічних показників експериментальних січених напівфабрикатів з використанням структурованої рослинної клітковини, клітковини з пектином буряка та сухої молочної сироватки. Изложенные результаты исследований изменения технологических показателей экспериментальных сеченых полуфабрикатов с использованием структурированной растительной клетчатки, клетчатки с пектином свеклы и сухой молочной сыворотки.The results of studies on changes of technological indicators of experimental cutted semi-finished products using structured vegetative fiber, fiber with beet pectin and dry milky whey. |
|
Date |
2012-02-09T13:05:25Z
2012-02-09T13:05:25Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Страшинський, І. М. Перспективи використання рослинних порошків у виробництві напівфабрикатів / І. М. Страшинський, Г. І. Гончаров, Ю. А. Янушкевич // 2010.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/208 |
|