Запис Детальніше

Перспективи використання рослинних порошків у виробництві напівфабрикатів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Перспективи використання рослинних порошків у виробництві напівфабрикатів
Prospects of using herbal powders in the manufacture of semi-finished products
Перспективы использования растительных порошков в производстве полуфабрикатов
 
Creator Страшинський, І. М.
Страшинский, И. М.
Strashynskyi, I.
Гончаров, Г. І.
Гончаров, Г. И.
Goncharov, G.
Янушкевич, Ю. А.
Янушкевич, Ю. А.
Yanyshkevytch, Y.
 
Subject технологія
технология
technology
січені напівфабрикати
сеченые полуфабрикаты
cutted semi-finished products
клітковина з пектином буряка
клетчатка с пектином свеклы
fiber with beet pectin
рослинна сировина
растительное сырье
vegetative raw
суха молочна сироватка
сухая молочная сыворотка
dry milky whey
харчова суміш
пищевая смесь
food mix
 
Description Викладені результати досліджень зміни технологічних показників експериментальних січених напівфабрикатів з використанням структурованої рослинної клітковини, клітковини з пектином буряка та сухої молочної сироватки.
Изложенные результаты исследований изменения технологических показателей экспериментальных сеченых полуфабрикатов с использованием структурированной растительной клетчатки, клетчатки с пектином свеклы и сухой молочной сыворотки.The results of studies on changes of technological indicators of experimental cutted semi-finished products using structured vegetative fiber, fiber with beet pectin and dry milky whey.
 
Date 2012-02-09T13:05:25Z
2012-02-09T13:05:25Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Страшинський, І. М. Перспективи використання рослинних порошків у виробництві напівфабрикатів / І. М. Страшинський, Г. І. Гончаров, Ю. А. Янушкевич // 2010.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/208