Запис Детальніше

Дослідження впливу цукрози та цукрозамінників фруктози та лактитолу на фізичні властивості тіста, визначені за допомогою альвеографа Шопена.

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження впливу цукрози та цукрозамінників фруктози та лактитолу на фізичні властивості тіста, визначені за допомогою альвеографа Шопена.
Исследование влияния сахарозы и сахарозаменителей фруктозы и лактитола на физические свойства теста, определенные с помощью альвеографа Шопена.
The influence of sucrose and fructose sweeteners and laktytolu the physical properties of dough as defined by alveohrafa Chopin.
 
Creator Костенко (Яременко), О. М.
Костенко (Яременко), О. М.
Kostenko (Yaremenko), O.
Дорохович, В. В.
Дорохович, В. В.
Dorohovich, V.
 
Subject Цукроза, фруктоза, лактитол, альвеограф Шопена, альвеограма.
Сахароза, фруктоза, лактитол, альвеограф Шопена, альвеограмма.
Sucrose, fructose, laktytol, alveohraph Chopin, alveohramma.
 
Description У статті проаналізовано вплив цукрози, фруктози та лактитолу на фізичні властивості тіста, що досліджувались за допомогою альвеографа Шопена.
В статье проанализировано влияние сахарозы, фруктозы и лактитола на физические свойства теста, которые исследовались с помощью альвеографа Шопена.
The article analyzes the effect of sucrose, fructose and laktytolu the physical properties of dough that were investigated by alveohrafa Chopin.
 
Date 2012-03-11T18:27:50Z
2012-03-11T18:27:50Z
2007
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/428
 
Language uk_UK