Запис Детальніше

Цукрозамінники і підсолоджувачі, їх переваги та недоліки з позиції їх використання у виробництві кондитерських виробів.

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Цукрозамінники і підсолоджувачі, їх переваги та недоліки з позиції їх використання у виробництві кондитерських виробів.
Сахарозаменители и подсластители, их преимущества и недостатки с позиции их применения при производстве кондитерских изделий.
Sweeteners and saccharine, their advantages and disadvantages from position of their application at the production for confactionary production.
 
Creator Дорохович, А. М.
Дорохович, А. Н.
Dorohovich, A.
Костенко (Яременко), О. М.
Костенко (Яременко), О. М.
Kostenko (Yaremenko), O.
Дорохович, В. В.
Дорохович, В. В.
Dorohovich, V.
 
Subject Цукрозамінник, сахароза, кондитерські вироби.
Сахарозаменитель, сахароза, кондитерские изделия.
Sweetener, sucrose, confectionery.
 
Description Основною традиційною сировиною для виробництва кондитерських виробів є цукор (сахароза). Проте цукор у виробництві кондитерських виробів виконує роль не тільки носія солодкого смаку, але і структуроутворювача.
Основным традиционным сырьем для производства кондитерских изделий является сахар (сахароза). Однако сахар при производстве кондитерских изделий выполняет роль не только носителя сладкого вкуса, но и структурообразователя.
The main traditional raw material for production of confectionery products is sugar (sucrose). However, the production of sugar confectionery, not only serves as a medium sweet taste, but the builder.
 
Date 2012-03-11T18:37:29Z
2012-03-11T18:37:29Z
2007
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/430
 
Language other