Цукрозамінники і підсолоджувачі, їх переваги та недоліки з позиції їх використання у виробництві кондитерських виробів.
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Цукрозамінники і підсолоджувачі, їх переваги та недоліки з позиції їх використання у виробництві кондитерських виробів.
Сахарозаменители и подсластители, их преимущества и недостатки с позиции их применения при производстве кондитерских изделий. Sweeteners and saccharine, their advantages and disadvantages from position of their application at the production for confactionary production. |
|
Creator |
Дорохович, А. М.
Дорохович, А. Н. Dorohovich, A. Костенко (Яременко), О. М. Костенко (Яременко), О. М. Kostenko (Yaremenko), O. Дорохович, В. В. Дорохович, В. В. Dorohovich, V. |
|
Subject |
Цукрозамінник, сахароза, кондитерські вироби.
Сахарозаменитель, сахароза, кондитерские изделия. Sweetener, sucrose, confectionery. |
|
Description |
Основною традиційною сировиною для виробництва кондитерських виробів є цукор (сахароза). Проте цукор у виробництві кондитерських виробів виконує роль не тільки носія солодкого смаку, але і структуроутворювача.
Основным традиционным сырьем для производства кондитерских изделий является сахар (сахароза). Однако сахар при производстве кондитерских изделий выполняет роль не только носителя сладкого вкуса, но и структурообразователя. The main traditional raw material for production of confectionery products is sugar (sucrose). However, the production of sugar confectionery, not only serves as a medium sweet taste, but the builder. |
|
Date |
2012-03-11T18:37:29Z
2012-03-11T18:37:29Z 2007 |
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/430
|
|
Language |
other
|
|